Saltar apartados

Laboratori de Geomática

El Laboratori de Geomàtica és el nom que actualment rep l'organització encarregada d'administrar el Sistema d'Informació Geogràfica de la Universitat d'Alacant (SIGUA), anteriorment conegut com a Laboratori de SIG i Cartografia Automatitzada. El canvi de denominació és a causa de l'orientació d'aquest laboratori encaminat al desenvolupament de solucions basades en la geomática o informàtica aplicada a la geografia.

El seu origen es remunta a l'any 1997, any que coincideix amb l'inici del servei SIGUA. De fet gran part de la dedicació del personal se centra en el manteniment del sistema SIGUA, així com en la creació de noves utilitats adaptades a les necessitats de la Universitat d'Alacant.

La tendència natural en la universitat d'Alacant de compartir recursos i interconnectar sistemes d'informació ha centrat part de la dedicació del laboratori de Geomàtica a oferir recursos que són consumits per altres unitats.

El personal del Laboratori de Geomàtica està format majoritàriament per Llicenciats en Geografia, que desenvolupen la seua activitat en l'àmbit de les Tecnologies de la Informació Geogràfica basades en programari lliure.

El Laboratori de Geomàtica està situat en l'edifici d'Instituts Universitaris de la Universitat d'Alacant, forma part de l'Institut Interuniversitari de Geografia

Laboratori de Geomàtica - Institut Interuniversitari de Geografia


Laboratori de Geomàtica - Institut Interuniversitari de Geografia
Universitat d'Alacant
Apartat de Correus, 99
03080 Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3945

Fax: (+34) 96 590 9485

Twitter: http://www.twitter.com/geomatica_ua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464