Saltar apartados

Institut Interuniversitari de Geografia

Master curse 2017-18
Digital magazine consorseguros 06

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

13/07/2017
Llistat d'admesos/es 2a. Fase Preinscripció

Els/les relacionats/des en la llista d'espera pendent de documentació, poden presentar-la en el termini de reclamacions/esmenes: el 13 i 14 de juliol.

29/06/2017
Revista Investigaciones Geográficas núm. 67
Investigaciones Geográficas acaba de publicar su últim número, el  67, 
corresponent al primer semestre de 2017, ja es pot consultar, en accés totalment obert,
en http://www.investigacionesgeograficas.com/issue/view/2017-n67

Jorge Olcina Cantos i Clotilde Esclapez Selva
Secretaris d'Edición d'Investigaciones Geográficas
09/06/2017
Llistat d'admesos/es 1ª Fase Preinscripció

Els/les relacionats/des en la llista d'espera pendent de documentació, poden presentar la documentació exigida en el termini de reclamacions, del 9 al 13 de juny, o en la segona fase de preinscripció, fins al 5 de juliol, o bé, en la fase extraordinària, després del 5 de juliol, però en aquesta última fase pot ser que s'hagen cobert les places.

31/05/2017
El sistema de liquidació d'entitats asseguradores

S'ha publicat el sisè número de la revista digital "Consorseguros" (maig 2017).

Pot consultar-ho en: www.consorsegurosdigital.com

05/06/2017
Entrevista en el Diari Informació

Entrevista realitzada en el Diari Informació als professors Antonio Gil Olcina i Jorge Olcina Cantos amb motiu de la publicació del "Tratado de Climatología".

29/05/2017
"TRATADO DE CLIMATOLOGÍA"

Aquesta última publicació, "Tratado de Climatología", realitzada pels professors Antonio Gil Olcina i Jorge Olcina Cantos, promet convertir-se en una referència entre els manuals de climatologia. En aquesta obra es pretén analitzar, de forma rigurosa i amena, aspectes i conceptes relacionats amb la climatologia històrica, analítica i dinàmica, presentant-se d'altra banda una completa col·lecció d'il·lustracions i de conceptes i dades fins ara poc divulgats, en general desconeguts.

Adquisició en línia en el Servei de Publicacions de la Universitat d'Alacant.

26/05/2017
Presentació del llibre "Acondicionamiento, rectificación y regulación del Segura. Modificación de lechos, cuenca y régimen fluvial"

La presentació va tenir lloc el dia 24 de maig, en l'hemicicle de la Facultat de Lletres de la Universitat de Múrcia, a càrrec del professor Francisco López Bermúdez. A l'acte van assistir el vicepresident de Fundación Caja Mediterráneo, Clemente García, i el degà de la Facultat de Lletres de la Universitat de Múrcia, Pascual Cantos, juntament amb José Antonio Cobacho, exrector de la Universitat de Múrcia. (Diari La Verdad)

18/05/2017
"ACONDICIONAMIENTO, RECTIFICACIÓN Y REGULACIÓN DEL SEGURA. Modificación de lechos, cuenca y régimen fluvial"

El professor Antonio Gil Olcina en la seua nova obra titulada "Acondicionamiento, rectificación y regulación del Segura. Modificación de lechos, cuenca y régimen fluvial", reflecteix els esforços i actuacions hidràuliques i hidrològiques de tot tipus, el vital desafiament que planteja el mitjà natural en la conca del Segura, el riu al·lòcton més intensament regulat d'Espanya, i els problemes per resoldre.

Adquisició en línia en el Servei de Publicacions de la Universitat d'Alacant.

10/04/2017
Us donem la benvinguda en FACEBOOK

L'Institut Interuniversitari de Geografia ja té pàgina en Facebook. Us convidem al fet que seguiu la pàgina, on es penjaran interessants temes relacionats amb la Geografia.

https://www.facebook.com/instgeografiaua/

15/03/2017
Seminari Internacional - Clausura VII Màster en Planificació i Gestió de Riscos Naturals

El pròxim dia 2 de maig de 2017 se celebrarà en el Saló de Graus de la Facultat de Filosofia i Lletres III, el Seminari Internacional "Conseqüències del Canvi Climàtic: fenòmens meteorològics extrems i adaptació de l'activitat turística".

 

Formulari d'inscripció

20/03/2017
Seminari

Es realitzarà un seminari el dimarts 21 de març de 2017, el títol del qual és "Metodologia per a l'estimació de costos per inundació en zones habitacionales i rurals a Mèxic", impartit per Mariana Mancino, de la Facultat de Química, Universitat Autònoma de l'Estat de Mèxic UAEM, Toluca de Lerdo (Mèxic), i del Departament de Geografia, Universitat Nacional del Sud, Badia Blanca (Argentina).

10/10/2016
CONFERÈNCIA INAUGURAL del Màster en Planificació i Gestió de Riscos Naturals

Pròxim divendres, 21 d'octubre, s'inaugurarà la setena edició del Màster en Planificació i Gestió de Riscos Naturals, curs 2016-17.

La conferència inaugural serà a càrrec de Jorge Marquínez, director d'Indurot (Institut de Recursos Naturals i Ordenació del Territori), de la Universitat d'Oviedo. El títol de la mateixa és "Risc per inundacions i gestió sostenible dels rius".

L'acte se celebrarà el 21 d'octubre, a les 10:30 hores, en el Saló de Graus de la Facultat de Filosofia i Lletres III.

03/10/2016
X Congrés Internacional AEC: Clima, societat, riscos i ordenació del territori

La Universitat d’Alacant acull, els pròxims dies 5 a 8 d’octubre del 2016 en la sala d’actes “Alfredo Orts” de l’edifici d’Òptica, el 10è Congrés Internacional de l’Associació Espanyola de Climatologia, organitzat per encàrrec de l’Associació Espanyola de Climatologia a l’Institut Interuniversitari de Geografia de la UA. Noranta autors presenten les seixanta-set comunicacions que s’organitzaran al voltant de quatre ponències principals.

El congrés serà retransmès per videostreaming.

Institut Interuniversitari de Geografia. Seu d'Alacant


Universitat d'Alacant
Edifici d'Instituts Universitaris
Apartat de Correus, 99
03080 Alacant

Tel: (+ 34) 965 90 3426

Fax: (+ 34) 965 90 9485

Facebook: https://www.facebook.com/instgeografiaua/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464