Saltar apartados

"Libro Jubilar en Homenaje al Profesor Antonio Gil Olcina"

Ens és molt grat informar de l'edició d'una versió ampliada del "Libro Jubilar en Homenaje al Profesor Antonio Gil Olcina". Coordinat pels professors Jorge Olcina Cantos i Antonio M. Rico Amorós, inclou setanta-sis col·laboracions convidades de companys i deixebles de l'homenatjat. Aquestes aportacions, referides a línies de recerca del professor Gil Olcina, s'agrupen en quatre seccions, relatives, respectivament, a "Clima i Aigua", "Estructures i Paisatges Rurals", "Geografia Històrica, Geografia Literària i Història de la Geografia" i "Geografia Regional". Obrin aquest llibre les pàgines dedicades a una anotació universitària de l'homenatjat; i el tanca, donada la seua condició de President de la Comissió Gestora de la Universitat d'Alacant i primer Rector de la mateixa, un apartat sobre "Gestió Universitària".

La idea d'una nova edició parteix de la intenció d'introduir algunes aportacions que no figuren en la versió anterior i, al temps, aprofitar el nou llançament per a augmentar la difusió dels treballs en la xarxa. És per açò que aquesta nova edició del llibre homenatge es concep com una publicació digital i la seua divulgació es realitza únicament online (no hi ha versió impresa).

El llibre, que en el seu títol afig la frase "versió ampliada", correspon a un any d'edició diferent de l'original (2016) i disposa també d'un ISBN diferent (978-84-16724-09-3), per la qual cosa podríem parlar de llibres diferents, no d'una segona edició del mateix.

A més se li ha adjudicat un DOI genèric per a tota la publicació (http://dx.doi.org/10.14198/librohomenajeantoniogilolcina2016), present en els crèdits, que assegura l'accés directe i permanent a l'exemplar, encara que canvie la seua adreça en la xarxa.

L'arxiu ja es troba disponible per a la seua lliure consulta i/o descàrrega en el Repositori Institucional de la Universitat d'Alacant (RUA) (http://hdl.handle.net/10045/54604), en la base de dades de literatura científica Dialnet (https://dialnet.unirioja.es/servlet/libro?codigo=652562), i en el servei del gegant Google, la base de dades Google Books (https://books.google.es/books/about?id=d18zdaaaqbaj&redir_esc=i&hl=és).

Institut Interuniversitari de Geografia. Seu d'Alacant


Universitat d'Alacant
Edifici d'Instituts Universitaris
Apartat de Correus, 99
03080 Alacant

Tel: (+ 34) 965 90 3426

Fax: (+ 34) 965 90 9485

Twitter: https://twitter.com/inst_geografia

Facebook: https://www.facebook.com/instgeografiaua/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464